june, 2021

This is a repeating event

04jun11:0012:30FeaturedGudstjänst i Ramlösakyrkan kl. 11Söndagar kl 11.00-12.30

Nu har vi äntligen fått tillstånd att öppna upp våra Gudstjänster!
Vi är än så länge begränsade till 50 personer som sitter på tilldelade platser men detta betyder att du är välkommen till gudstjänst i Ramlösakyrkan igen!
Naturligtvis kommer vi fortsätta sända både via Facebook och Youtube men för dig som kan och vill, varmt välkommen! Kom och var med !

Om våra gudstjänster:

Alla är välkomna till våra samlingar, du behöver inte tro på Gud, du behöver inte hålla med om det vi säger… Kanske vill du bara ha en kopp kaffe på morgonen, i vilket fall så är du varmt välkommen!
Varje söndag samlas vi för att tillsammans lära oss något om hur vi kan få vara det ljus för världen som Jesus sa att vi skulle vara.
Vi vill på ett praktiskt och konkret sätt vara ett utryck för Guds nåd och kärlek till världen, kom och var med i samtalet om Gud.

Vi hoppas att vi får se er allihopa på gudstjänsten på söndag!

(Friday) 11:00 - 12:30

Ramlösakyrkan