november, 2020

This is a repeating event

29nov11:0012:30FeaturedGudstjänst kl. 11Söndagar kl 11.00-12.30

Om våra gudstjänster:
Alla är välkomna till våra samlingar, du behöver inte tro på Gud, du behöver inte hålla med om det vi säger… Kanske vill du bara ha en kopp kaffe på morgonen, i vilket fall så är du varmt välkommen!
Varje söndag samlas vi för att tillsammans lära oss något om hur vi kan få vara det ljus för världen som Jesus sa att vi skulle vara.
Vi vill på ett praktiskt och konkret sätt vara ett utryck för Guds nåd och kärlek till världen, kom och var med i samtalet om Gud.

Vi hoppas att vi får se er allihopa på gudstjänsten på söndag, fast hemifrån naturligtvis ?

Hur ska det gå till?

• Klicka på länken som kommer på vår Facebook-sida på söndag.

• Tryck ”tillåt” på att öppna Zoom.us om frågan dyker upp

• Om du inte redan har Zoom: installera programmet genom att trycka på ”download & run Zoom” eller klicka på ”join från your browser”

• Följ instruktionerna • Är gudstjänsten igång så kommer du direkt in till vårt digitala uppsamlingsrum, annars får du ett meddelande om att vänta tills mötesvärden startar gudstjänsten.

• Om allt funkar så kommer du efter gudstjänsten att bli indelad i en mindre grupp där ni kan samtala och be med varandra

• Man stannar så länge man vill, men behöver man gå tidigt så kan man enkelt lämna.

För dig som vill så kan du ladda ner appen zoom redan idag så är du bättre förberedd för mötet.
Är ni flera i hemmet så kan det vara bra att ha en telefon var som ni följer gudstjänsten med, det kommer hjälpa senare i förbönen.

Vi hoppas att få SE DIG på gudstjänsten!

(Sunday) 11:00 - 12:30

Ramlösakyrkan