Att gå sönder och bli hel igen

6 november kl 18.00 med Laila Dahl

Laila är par- och relationsterapeut, föreläsare och författare och driver terapiverksamhet i Huddinge. Hon har en bakgrund som artist och låtskrivare och kombinerar i dag intresset för människor med musiken bland annat genom föreläsningar i ord och ton. Laila är mamma till tre barn. Hon brinner för personligt växande, nära relationer och det som händer på insidan.

Att gå sönder och bli hel igen

Välkommen till en föreläsning som handlar om vad vi kan göra när tillvaron krackelerar och vi går sönder inuti

 
Lailas föreläsning i ord och ton handlar om hennes uppmärksammade bok “Att gå sönder och bli hel igen – finns det läkning efter otroheten?”.

”Otrohet är vanligare än vi vill tro, och de flesta har någon slags erfarenhet av det – direkt eller genom någon i vår omgivning. Men vad kan otrohet bottna i? Hur går man vidare efter ett svek? Blir man någonsin hel igen? Och vad kan vi göra som närstående?

Laila Dahl, som själv drabbades, föreläser kring sin uppmärksammade bok “Att gå sönder och bli hel igen”. Hon beskriver här några vanliga orsaker till otrohet och visar på möjliga vägar till läkning, både för den som svikit och den som blivit sviken. Hon riktar sig samtidigt till alla som  vill veta mera om känslomässig bearbetning och acceptans –  på olika områden i livet. Vad gör man när tillvaron krackelerar och man går sönder inuti..?

Laila varvar föreläsningen med sina  egna låtar.

Laila Dahl är tidigare känd i första hand som artist och låtskrivare med flera album, melodi- festivalen, en Grammis och 15 års turnerande i bagaget. 2005 kom hon ut med sin första  bok “Vad heter din längtan?”.

För mer info om de olika föreläsningarna i kursen, klicka på knapparna nedan.

Kostnad för hela kursen är 100 kr per person eller 150 kr per par.
Du som har barn på Pauliskolan i Helsingborg erbjuds sponsring för din kostnad.